Digitaalinen markkinointi

Oletko kyllästynyt digimarkkinoinnin haasteisiin? Etsitkö tapoja saavuttaa myynti- ja kasvutavoitteet nopeammin?

Inolar Mediassa tarjoamme ratkaisut kyseisiin haasteisiin.

Kasvu voi olla vain muutaman oikein valitun askeleen päässä.

Tekoälyn mullistus on jo täällä ja me Inolar Mediassa ratsastamme tämän muutosaallon harjalla. Autamme yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin ja tehokkaammin, tuottaen merkittäviä tuloksia. Tiedämme tekoälyn potentiaalin, joten haluamme sen osaksi teidän yrityksenne arkipäivää.

Olemme laatineet selkeän suunnitelman kasvuasi varten, jotta voit keskittyä yrityksesi keskeisiin toimintoihin. Yhteistyö kanssamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää täysimääräisesti tekoälyn ja datan tarjoamia etuja. Nyt on juuri sopiva hetki hypätä mukaan digimarkkinoinnin aallonharjalle ja ottaa seuraava askel kohti yrityksesi menestystä.

Kysynnän luominen

Käytämme sosiaalisen median työkaluja tavoittaaksemme kohderyhmäsi eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, TikTokissa ja Googlessa. Testaamalla ja analysoimalla saamme selville tehokkaimmat kanavat juuri teidän yrityksellenne.

Liidien generointi

Houkuttelemme potentiaalisia asiakkaita tuotteisiinne ja palveluihinne räätälöimällä mainosviestimme ostajapersoonien pohjalta. Näin viestimme osuvat kohderyhmän sydämeen ja herättävät tehokasta kiinnostusta.

Mitatun myynnin toteutus

Olemme viime vuosina auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan merkittäviä kaupallisia tuloksia sosiaalisen median kanavien kautta. Sosiaalinen media toimii, sillä siellä ovat asiakkaanne – olipa kyseessä sitten verkkokauppa tai teollisuusyrityksen markkinointi.

Asiakasuskollisuuden kehittäminen

Käytämme erilaisia yleisökohdennustapoja tarjotaksemme kohdennettua ja sitouttavaa mainontaa asiakkaille, jotka ovat jo ostaneet teiltä. Ohjaamme heitä seuraamaan teitä eri kanavissa ja tekemään uusia ostoksia. Asiakasryhmät Facebookissa ovat myös erinomainen työkalu asiakassuhteen syventämiseen ja pitkäaikaisten suhteiden luomiseen.

Jätä meille yhteydenottopyyntö