Inolar Media Oy

Raastuvankatu 38 B 17, 65100 Vaasa

+358 45 804 2015

info@inolar.fi

Tarinamme

Katsotaanpa hetkeksi taaksepäin ja palataan siihen, mistä kaikki sai alkunsa. Oli vuosi 2020, ja me, joukko markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia, joilla oli kokemusta työskentelystä omassa markkinointitoimistossamme sekä erilaisissa digitoimistoissa, tunsimme syvää halua luoda jotain uutta ja merkityksellistä yhdessä. Siitä alkoi Inolar Median tarina, joka konkretisoitui lopulta yrityksen perustamisena vuonna 2023. 

Alun perin suunnittelimme keskittyvämme digitaalisen markkinoinnin innovaatioihin. Kuitenkin matkamme varrella havaitsimme, että todellinen vahvuutemme ei ollut luovuudessa, vaan asiakkaiden houkuttelemisessa ja hankkimisessa. Tämä oivallus ohjasi meitä keskittymään ennen kaikkea yritysten asiakashankintaan. Onnistumiset ja asiakkaidemme kasvu tuottivat meille suurta tyydytystä ja vahvistivat uskoamme oikeaan suuntaan.

Vaikka siirsimme painopistettämme asiakashankintaan, olemme edelleen aktiivisia digitaalisen markkinoinnin kentällä ja otamme vastaan erilaisia projekteja. Uskomme, että on tärkeää tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joten olemme valmiita tukemaan heitä kaikissa markkinoinnin tarpeissa.

Tiimimme moninaiset taustat ja kokemukset tekevät meistä dynaamisen joukon, jonka yhteisenä tavoitteena on tuottaa tuloksia. Meidän vahvuutemme on kyky tunnistaa ja tavoittaa oikea yleisö, luoda sitoutumista ja ennen kaikkea tuottaa tuloksia.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme tehneet yhteistyötä yritysten kanssa Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa, jonne kanssa olemme laajentaneet meidän liiketoiminnan. Haluamme auttaa jokaista yritystä hyödyntämään potentiaalinsa täysimääräisesti. Uskomme, että jokaisella yrityksellä on oma ainutlaatuinen tarinansa ja me olemme täällä auttaaksemme sinua kirjoittamaan seuraavan luvun siinä. Yhdessä voimme luoda menestystarinoita.

Tino Koskela

CEO & Co-Founder

Lauri Laakio

VP of Sales & Co-Founder

Rasmus Fridolfsson

Head of Sales Sweden

Morgan Julseth

Head of Sales Norway

Joonatan Aktan

Sales Consultant

Janne Mattila

Sales Consultant

Eero Kuopio

Graphic Designer & Web Developer

Robin Espander

Sales Consultant

Ota meihin yhteyttä

Jätä meille yhteydenottopyyntö